Restoran Savski Kutak

KONTAKT

Kontakt

office@savskikutak.rs

Pozovite nas za rezervaciju. Kontakt telefon +381 64 11 777 30. Kontakt mail preko forme za mail direktno sa našeg sajta. Kontaktirajte nas. Za bilo kakva pitanja u vezi sa korišćenjem naših usluga, ovo su načini kako možemo da budemo u kontaktu. Ako nas kontaktirate putem mail-a odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. Rezervišite prostor ili sto na naboljem mestu u restoranu. Perfektna usluga je našeg ljubaznog osoblja je najbolja dobrodošlica našim mnogobrojnim gostima.

Restoran Savski Kutak je restoran srpske domaće kuhinje koji uspešno posluje u porodičnom vlasništvu. Stvorili smo mesto za sve ljubitelje ukusne i sveže hrane i vrhunskih vina. Restoran se nalazi na samoj obali reke Save u izletištu Zabran adresa Zabranski put 61.
Na meniju se nalazi veliki izbor jela tradicionalne kuhinje upotpunjen internacionalnim specijalitetima.

Pored pregršt ugostiteljskih ponuda, Samo za Vas organizujemo nezaboravnu proslavu Vašeg rođendana, svadbe, krštenja, poslovnog uspeha i drugih trenutaka koji su samo Vama veoma značajni.

Prostrana bašta obezbeđuje savršenu hladovinu uz miris šume i reke Save, pa je svejedno da li ste svratili na porodični ručak ili poslovnu večeru.

Savski Kutak ima kapacitet od 250 mesta: 75 mesta u restoranu, 75 mesta na spratu restorana i 100 mesta u bašti, domaćinski odnos vlasnika i njihove porodice, dovoljna su garancija da ovaj restoran važi za jedan od najlepših u Obrenovcu. Dobrodošli ste u svako doba dana. Pozovite nas!

  Kako do nas?

  Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u izletištu Zabran ( Zabranski put br.61) u Obrenovcu. Prijatan ambijent na samoj obali reke Save upotpunjujemo domaćom kuhinjom i sa pregršt specijaliteta uz osvedočenog Šefa kuhinje Acu Antića.

  Dobro Došli

  Restoran

  Pozovite za rezervaciju

  Opustite se u prelepom ambijentu uz vrhunsku uslugu i meni koji će vas oduševiti.

  RADNO VREME || PON – NED 09-23h